ΕΣΠΑ

Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ακολουθήστε τα βήματα!

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια στο 210 5912555 (Δευτέρα – Παρασκευή 07:00 - 20:00, Σάββατο 07:00 – 15:00)

  1. Καλέστε μας στο 210 5912555 και ενημερώστε μας για την επιστροφή του προϊόντος.
  2. Συμπληρώστε την Αίτηση Επιστροφής Εμπορευμάτων.
  3. Αφού εγκριθεί η αίτηση, καλείστε να συσκευάσετε το δέμα με ασφάλεια και να το αποστείλετε ή να το παραδώσετε σε ένα από τα καταστήματά μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Αλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής και ΜΟΝΟ αν δεν έχει ανοιχτεί η εργοστασιακή συσκευασία. Τα έξοδα των μεταφορικών επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό πρέπει να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών
  • Όταν πρόκειται για αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, μόλις το παραλάβουμε το παραδίδουμε στον προμηθευτή μας ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να προβούμε στην αντικατάσταση ή την επισκευή του προϊόντος. Εφόσον ολοκληρωθεί η προηγούμενη διαδικασία, γίνεται εκ νέου η αποστολή σε εσάς.
  • Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε άμεση αγορά άλλου προϊόντος, μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό που θα το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας ή να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα θα επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται σε προϊόντα που είναι χρησιμοποιημένα και έχουν υποστεί κάποια ζημιά με δική σας ευθύνη.

Δείτε εδώ την Αίτηση Επιστροφής Εμπορευμάτων.