ΕΣΠΑ

Τρόποι πληρωμής

Προσφέρουμε μια σειρά από ασφαλείς και ευέλικτες επιλογές πληρωμής, ώστε να διευκολύνουμε την εμπειρία σας στις αγορές:

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα: Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, Diners). Πληρώστε με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της Alpha Bank.


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Οι λεπτομέρειες της τραπεζικής κατάθεσης θα σας αποσταλούν μέσω email μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε αυτή την περιπτωση, πάντα να αναγράφετε ονοματεπώνυμο.


Αντικαταβολή: Πληρωμή μετρητοίς κατά την παράδοση της παραγγελίας σας (διαθέσιμο μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας) με επιβάρυνση παραλήπτη.


Ισχύς Παραγγελιών


Στην περίπτωση της παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα, οι παραγγελίες σας δεσμεύονται για 10 ημέρες. Με το πέρας των 10 ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα της αποδέσμευσης και ακύρωσης των παραγγελιών, ειδικά εάν δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο 2105912555 ή μέσω email στο [email protected]