ΕΣΠΑ

Τρόποι αποστολής & κόστος μεταφορικών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε διάφορες επιλογές αποστολής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ανάλογα με τον προορισμό και το βάρος των προϊόντων. Οι διαθέσιμες επιλογές αποστολής είναι οι εξής:

Courier (ACS): Υπάρχει περιορισμός αποστολής δεμάτων βάρους έως 20kg και τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη και μεταβάλλονται ανάλογα με το συνολικό βάρος των προϊόντων και τον τελικό προορισμό της παραγγελίας.

*Σημείωση: Το κόστος μεταφορικών υπόλογίζεται κάθε φορά από την μεταφορική εταιρεία

Με πρακτορείο: Η αποστολή γίνεται με το πρακτορείο επιλογής του πελάτη. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και μεταβάλλονται ανάλογα με το συνολικό βάρος των προϊόντων και τον τελικό προορισμό της παραγγελίας.

*Σημείωση: Το κόστος μεταφορικών υπόλογίζεται κάθε φορά από την μεταφορική εταιρεία

Παραλαβή από τα καταστήματά μας: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν από τα φυσικά μας καταστήματα κατά τις ώρες λειτουργίας τους.


Για την ευρύτερη περιοχή Αθηνών – Πειραιώς προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200,00€.

Η διαδικασία αποστολής ξεκινάει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την παραλαβή του ενημερωτικού email για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας, και οπωσδήποτε μετά την πληρωμή του αντίστοιχου ποσού. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η επιλογή του τρόπου πληρωμής μέσω αντικαταβολής, οπότε η διαδικασία αποστολής ξεκινάει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την παραλαβή του ενημερωτικού email για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας.