ΕΣΠΑ

Δέκτης Ρελέ RCR110.2ZB SIEMENS

Siemens
Κωδικός:
120.RCR1102ZB
Περιγραφή
Δέκτης Ρελέ RCR110.2ZB SIEMENS
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Τάση Λειτουργίας AC 230 V
Διαστάσεις (mm) 84x103x28,5
Βαθμός προστασίας IP30
Τροφοδοσία AC 230 V
Γνωρίστε το προϊόν

Connected Home: Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημά της Siemens, Connected Home βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub. Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.

Το οικοσύστημα Connected Home είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη, είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.


ΔΕΚΤΗΣ RCR110.2ZB

Ο Δέκτης RCR110.2ZB είναι μέρος του οικοσυστήματος Connected Home της Siemens.

Το προϊόν αυτό επιτρέπει στους χρήστες του Siemens Connected Home να πραγματοποιούν έλεγχο του λέβητα, του ζεστού νερού χρήσης ή κάθε βάνας/αντλίας που σχετίζεται με το σύστημα HVAC.Είναι ασύρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ασύρματο ρελέ είτε ως αναμεταδότης. Όταν χρησιμοποιείται ως ρελέ, ο δέκτης συνδέεται με τον εξοπλισμό θέρμανσης ή/και το ζεστό νερό οικιακής χρήσης (ΖΝΧ) και λαμβάνει σήματα ασύρματου ελέγχου μέσω του διανομέα GTW100ZB. Κατά τη σύνδεση σε εξοπλισμό που δεν είναι εξοπλισμός θέρμανσης, λειτουργεί καθαρά ως αναμεταδότης, επεκτείνει την εμβέλεια του σήματος και συνδέεται με άλλες συσκευές στο δίκτυο Zigbee. Όταν χρησιμοποιείται ως ρελέ, ο δέκτης λειτουργεί και ως αναμεταδότης

Εξοπλισμένος με τροφοδοσία AC 230 V, ο δέκτης είναι σε θέση να λειτουργήσει αξιόπιστα με την τροφοδοσία ρεύματος του σπιτιού σας.

Ο δέκτης διαθέτει δύο ψυχρές επαφές που επιτρέπουν την ενεργοποίηση λέβητα, αντλίας ή διακόπτη ΖΝΧ, προσφέροντας ευελιξία στον έλεγχο των θερμαντικών συστημάτων.