ΕΣΠΑ

Θερμοστάτης Χώρου Ασύρματος RDZ101ZB SIEMENS

Siemens
Κωδικός:
120.RDZ101ZB
Περιγραφή
Θερμοστάτης Χώρου Ασύρματος RDZ101ZB SIEMENS
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Ραδιοσυχνότητα 2,4-2,4835 GHz MHz
Εύρος ρύθμισης επιθυμητής τιμής +5°C έως +30°C
Περιβάλλον Χρήστη Οθόνη LCD
Τάση επαφής AC 24-230V
Εφαρμογή Συστήματα θέρμανσης
Έλεγχος ΖΝΧ Ναι
Τάση Λειτουργίας AC 24-230 V
Τύπος στερέωσης Επίτοιχη ή Επιτραπέζια Τοποθέτηση
Χρόνος ζωής μπαταριών < 1 έτος
Ρεύμα επαφής 5 (2) A
Έξοδοι ρελέ Μεταγωγή Επαφής/Ελεύθερου Δυναμικού
Χρονοπρόγραμμα Mέσω της εφαρμογής "Connected Home"
Κατηγορία Ψηφιακοί - WiFi
Διαστάσεις (mm) 88x88x20,5
Βαθμός προστασίας IP30
Χρήση Μόνο Θέρμανση
Γνωρίστε το προϊόν

Connected Home: Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημά της Siemens, Connected Home βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub. Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.

Το οικοσύστημα Connected Home είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη, είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ RDZ101ZB

Ο θερμοστάτης χώρου RDZ101ZB αποτελεί κομμάτι του οικοσυστήματος Connected Home της Siemens και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας δωματίου σε συστήματα θέρμανσης.

Έχει σχεδιαστεί για τον ακριβή έλεγχο της θέρμανσης σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κοιτώνες και άλλους τύπους κατοικιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ο RDZ101ZB ελέγχει τη θέρμανση συνδέοντάς τον ασύρματα με το δέκτη RCR110.2ZB και μέσω του κόμβου δικτύου Connected Home Hub GTW100ZB εξασφαλίζει αξιόπιστη σύνδεση και αλληλεπίδραση με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας.

Μπορεί να συνδεθεί σε εφαρμογή για κινητά Connected Home
(με δυνατότητα λήψης από το Google Play™ ή το Apple App Store®) για προηγμένες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση χρονοδιαγραμμάτων και η ρύθμιση παραμέτρων.

Η δυνατότητα έλεγχου δύο θέσεων ΤΡΙ με έξοδο OnOff παρέχει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες σας για θέρμανση και η ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου επιτρέπει αυτόματη προσαρμογή της θέρμανσης, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Το σύστημα προσφέρει αντιπαγετική προστασία, εξασφαλίζοντας ασφαλές και αξιόπιστη λειτουργικότητα.