ΕΣΠΑ

Κόμβος Δικτύου Hub GTW100ZB SIEMENS

Siemens
Κωδικός:
120.GTW100ZB
Περιγραφή
Κόμβος Δικτύου Hub GTW100ZB SIEMENS
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις (mm) 92x92,3x37,2
Βαθμός Προστασίας (IP) 30
Τάση Λειτουργίας DC 5 V
Γνωρίστε το προϊόν

Connected Home: Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημά της Siemens, Connected Home βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub. Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.

Το οικοσύστημα Connected Home είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη, είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.


HUB GTW100ZB

Το Hub GTW100ZB αποτελεί την κεντρική συσκευή του Connected Home της Siemens.

Με τροφοδοσία ρεύματος AC 230 V, που περιλαμβάνει το εξωτερικό τροφοδοτικό SA68-050100V, αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα που επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση και τον έλεγχο διαφόρων συσκευών στο σπίτι σας. Με ασύρματη επικοινωνία βασισμένη στο Zigbee 3.0, παρέχει υψηλή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας.

Το Hub GTW100ZB υποστηρίζει σύνδεση Ethernet και WLAN, επιτρέποντας έτσι ευέλικτες επιλογές για τη σύνδεση στο δίκτυο. Επιπλέον, η διασύνδεση δικτύων Internet και Zigbee εξασφαλίζει ομαλή επικοινωνία και αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών συσκευών, επιτρέποντας στο σύστημα να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Η εύκολη σύνδεση με την εφαρμογή κινητών συσκευών Connected Home μέσω των καταστημάτων Google Play™ και Apple App Store® επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση των συνδεδεμένων συσκευών από οποιοδήποτε μέρος βρίσκονται.

Η ένδειξη LED παρέχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας και τη σύνδεση στο διαδίκτυο, προσφέροντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να παρακολουθείτε την απόδοση του συστήματος.

Συνολικά, το Hub αποτελεί ένα εξαιρετικά λειτουργικό και ευέλικτο εργαλείο για τη δημιουργία ενός έξυπνου οικιακού συστήματος.