ΕΣΠΑ

Σετ Θερμοστάτης Χώρου Ασύρματος RDZ101ZB Με Κόμβο Δικτύου Hub GTW100ZB Και Δέκτης Ρελέ RCR110.2ZB SIEMENS

Siemens
Κωδικός:
120.RDZ101ZB/SET
Περιγραφή
Σετ Θερμοστάτης Χώρου Ασύρματος RDZ101ZB Με Κόμβο Δικτύου Hub GTW100ZB Και Δέκτης Ρελέ RCR110.2ZB SIEMENS
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Ραδιοσυχνότητα 2,4-2,4835 GHz MHz
Εύρος ρύθμισης επιθυμητής τιμής +5°C έως +30°C
Περιβάλλον Χρήστη Θερμοστάτης Οθόνη LCD / Hub Οθόνη με interface
Τάση επαφής AC 24-230V
Εφαρμογή Συστήματα θέρμανσης
Έλεγχος ΖΝΧ Ναι
Τάση Λειτουργίας Θερμοστάτης AC 24-230 V/ Hub DC 5 V/Δέκτης AC 230 V
Τύπος στερέωσης Επίτοιχη ή Επιτραπέζια Τοποθέτηση
Χρόνος ζωής μπαταριών < 1 έτος
Ρεύμα επαφής 5 (2) A
Έξοδοι ρελέ Μεταγωγή Επαφής/Ελεύθερου Δυναμικού
Χρονοπρόγραμμα Mέσω της εφαρμογής "Connected Home"
Κατηγορία Ψηφιακοί - WiFi
Διαστάσεις (mm) Θερμοστάτης 88x88x20,5/Hub 92x92,3x37,2/Δέκτης 84x103x28,5
Βαθμός προστασίας IP30
Χρήση Μόνο Θέρμανση
Γνωρίστε το προϊόν

Connected Home: Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημά της Siemens, Connected Home βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub. Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.

Το οικοσύστημα Connected Home είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη, είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.


HUB GTW100ZB

Το Hub GTW100ZB αποτελεί την κεντρική συσκευή του Connected Home της Siemens.

Με τροφοδοσία ρεύματος AC 230 V, που περιλαμβάνει το εξωτερικό τροφοδοτικό SA68-050100V, αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα που επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση και τον έλεγχο διαφόρων συσκευών στο σπίτι σας. Με ασύρματη επικοινωνία βασισμένη στο Zigbee 3.0, παρέχει υψηλή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας.

Το Hub GTW100ZB υποστηρίζει σύνδεση Ethernet και WLAN, επιτρέποντας έτσι ευέλικτες επιλογές για τη σύνδεση στο δίκτυο. Επιπλέον, η διασύνδεση δικτύων Internet και Zigbee εξασφαλίζει ομαλή επικοινωνία και αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών συσκευών, επιτρέποντας στο σύστημα να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Η εύκολη σύνδεση με την εφαρμογή κινητών συσκευών Connected Home μέσω των καταστημάτων Google Play™ και Apple App Store® επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση των συνδεδεμένων συσκευών από οποιοδήποτε μέρος βρίσκονται.

Η ένδειξη LED παρέχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας και τη σύνδεση στο διαδίκτυο, προσφέροντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να παρακολουθείτε την απόδοση του συστήματος.

Συνολικά, το Hub αποτελεί ένα εξαιρετικά λειτουργικό και ευέλικτο εργαλείο για τη δημιουργία ενός έξυπνου οικιακού συστήματος. 

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ RDZ101ZB

Ο θερμοστάτης χώρου RDZ101ZB αποτελεί κομμάτι του οικοσυστήματος Connected Home της Siemens και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας δωματίου σε συστήματα θέρμανσης.

Έχει σχεδιαστεί για τον ακριβή έλεγχο της θέρμανσης σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κοιτώνες και άλλους τύπους κατοικιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ο RDZ101ZB ελέγχει τη θέρμανση συνδέοντάς τον ασύρματα με το δέκτη RCR110.2ZB και μέσω του κόμβου δικτύου Connected Home Hub GTW100ZB εξασφαλίζει αξιόπιστη σύνδεση και αλληλεπίδραση με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας.

Μπορεί να συνδεθεί σε εφαρμογή για κινητά Connected Home
(με δυνατότητα λήψης από το Google Play™ ή το Apple App Store®) για προηγμένες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση χρονοδιαγραμμάτων και η ρύθμιση παραμέτρων.

Η δυνατότητα έλεγχου δύο θέσεων ΤΡΙ με έξοδο OnOff παρέχει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες σας για θέρμανση και η ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου επιτρέπει αυτόματη προσαρμογή της θέρμανσης, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Το σύστημα προσφέρει αντιπαγετική προστασία, εξασφαλίζοντας ασφαλές και αξιόπιστη λειτουργικότητα.

ΔΕΚΤΗΣ RCR110.2ZB

Ο Δέκτης RCR110.2ZB είναι μέρος του οικοσυστήματος Connected Home της Siemens.

Το προϊόν αυτό επιτρέπει στους χρήστες του Siemens Connected Home να πραγματοποιούν έλεγχο του λέβητα, του ζεστού νερού χρήσης ή κάθε βάνας/αντλίας που σχετίζεται με το σύστημα HVAC.Είναι ασύρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ασύρματο ρελέ είτε ως αναμεταδότης. Όταν χρησιμοποιείται ως ρελέ, ο δέκτης συνδέεται με τον εξοπλισμό θέρμανσης ή/και το ζεστό νερό οικιακής χρήσης (ΖΝΧ) και λαμβάνει σήματα ασύρματου ελέγχου μέσω του διανομέα GTW100ZB. Κατά τη σύνδεση σε εξοπλισμό που δεν είναι εξοπλισμός θέρμανσης, λειτουργεί καθαρά ως αναμεταδότης, επεκτείνει την εμβέλεια του σήματος και συνδέεται με άλλες συσκευές στο δίκτυο Zigbee. Όταν χρησιμοποιείται ως ρελέ, ο δέκτης λειτουργεί και ως αναμεταδότης

Εξοπλισμένος με τροφοδοσία AC 230 V, ο δέκτης είναι σε θέση να λειτουργήσει αξιόπιστα με την τροφοδοσία ρεύματος του σπιτιού σας.

Ο δέκτης διαθέτει δύο ψυχρές επαφές που επιτρέπουν την ενεργοποίηση λέβητα, αντλίας ή διακόπτη ΖΝΧ, προσφέροντας ευελιξία στον έλεγχο των θερμαντικών συστημάτων.