ΕΣΠΑ

Κεφαλή Θερμοστατική Θερμαντικού Σώματος Ασύρματη SSA911.02ZB SIEMENS

Siemens
Κωδικός:
120.SSA91102ZB
Περιγραφή
Κεφαλή Θερμοστατική Θερμαντικού Σώματος Ασύρματη SSA911.02ZB SIEMENS
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Περιβάλλον Χρήστη Οθόνη με interface
Τάση Λειτουργίας 3,0 V
Διαστάσεις (mm) 62x67x81
Βαθμός προστασίας IP20
Σύνδεση M30x1,5 mm
Γνωρίστε το προϊόν

Connected Home: Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημά της Siemens, Connected Home βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub. Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.

Το οικοσύστημα Connected Home είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη, είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.


ΚΕΦΑΛΗ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ SSA911.02ZB

Η ασύρματη θερμοστατική κεφαλή θερμαντικού σώματος με μπαταρία SSA911.02ZB αποτελεί κομμάτι του οικοσυστήματος Connected Home της Siemens και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ροής νερού και της θερμοκρασίας του χώρου θερμαντικών σωμάτων διαφόρων κατασκευαστών σε εφαρμογές HVAC.

Η κεφαλή SSA911.02ZB συνεργάζεται με το Connected Home Hub GTW100ZB και τον ασύρματο δέκτη RCR110.2ZB (κατόπιν επιλογής). Ένα Hub GTW100ZB μπορεί να συνδεθεί με έως και 32 κινητήρες βανών θερμαντικού παράλληλα. Οι ασύρματοι δέκτες RCR110.2ZB επεκτείνουν την εμβέλεια του δικτύου.

Μπορεί να συνδεθεί σε εφαρμογή για κινητά Connected Home
(με δυνατότητα λήψης από το Google Play™ ή το Apple App Store®) για προηγμένες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση χρονοδιαγραμμάτων και η ρύθμιση παραμέτρων.

Η ενσωματωμένη οθόνη παρέχει ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, επιτρέποντας εύκολη και άμεση αλληλεπίδραση ενώ οι ενσωματωμένοι αισθητήρες θερμοκρασίας διασφαλίζουν ακριβείς μετρήσεις και αντίδραση στις μεταβολές του περιβάλλοντος.

Ο ενσωματωμένος αλγόριθμος ελέγχου θερμοκρασίας εξασφαλίζει ισορροπημένη και αποδοτική θέρμανση σε κάθε δωμάτιο με τη χρήση δύο αλκαλικών μπαταριών AA, προσφέρει εύκολη εγκατάσταση χωρίς την ανάγκη για σύνδεση σε ρεύμα.
Η σύνδεση της βάνας M30 x 1.5 προσφέρει συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα θερμαντικών σωμάτων, καθιστώντας τον ιδανικό για ποικίλες εφαρμογές.