ΕΣΠΑ

Σετ Θερμοστάτης Χώρου Ενσύρματος RDZ100ZB Με Κόμβο Δικτύου Hub GTW100ZB SIEMENS

Siemens
Κωδικός:
120.RDZ100ZB/SET
Περιγραφή
Σετ Θερμοστάτης Χώρου Ενσύρματος RDZ100ZB Με Κόμβο Δικτύου Hub GTW100ZB SIEMENS
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρόνος ζωής μπαταριών < 1 έτος
Έξοδοι ρελέ Μεταγωγή Επαφής/Ελεύθερου Δυναμικού
Έλεγχος ΖΝΧ Ναι
Ραδιοσυχνότητα 2,4-2,4835 GHz MHz
Εφαρμογή Συστήματα θέρμανσης
Τάση Λειτουργίας Θερμοστάτης AC 24-230 V/ Hub DC 5 V
Τύπος στερέωσης Επίτοιχη τοποθέτηση με βίδες
Ρεύμα επαφής 5 (2) A
Βαθμός Προστασίας (IP) 30
Περιβάλλον Χρήστη Θερμοστάτης Οθόνη LCD / Hub Οθόνη με interface
Χρονοπρόγραμμα Mέσω της εφαρμογής "Connected Home"
Κατηγορία Ψηφιακοί - WiFi
Χρήση Μόνο Θέρμανση
Εύρος ρύθμισης επιθυμητής τιμής +5°C έως +30°C
Διαστάσεις (mm) Θερμοστάτης 88x88x20,5/Hub 92x92,3x37,2
Τάση επαφής AC 24-230V
Γνωρίστε το προϊόν

Connected Home: Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημά της Siemens, Connected Home βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub. Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.

Το οικοσύστημα Connected Home είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη, είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.


HUB GTW100ZB

Το Hub GTW100ZB αποτελεί την κεντρική συσκευή του Connected Home της Siemens.

Με τροφοδοσία ρεύματος AC 230 V, που περιλαμβάνει το εξωτερικό τροφοδοτικό SA68-050100V, αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα που επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση και τον έλεγχο διαφόρων συσκευών στο σπίτι σας. Με ασύρματη επικοινωνία βασισμένη στο Zigbee 3.0, παρέχει υψηλή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας.

Το Hub GTW100ZB υποστηρίζει σύνδεση Ethernet και WLAN, επιτρέποντας έτσι ευέλικτες επιλογές για τη σύνδεση στο δίκτυο. Επιπλέον, η διασύνδεση δικτύων Internet και Zigbee εξασφαλίζει ομαλή επικοινωνία και αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών συσκευών, επιτρέποντας στο σύστημα να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Η εύκολη σύνδεση με την εφαρμογή κινητών συσκευών Connected Home μέσω των καταστημάτων Google Play™ και Apple App Store® επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση των συνδεδεμένων συσκευών από οποιοδήποτε μέρος βρίσκονται.

Η ένδειξη LED παρέχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας και τη σύνδεση στο διαδίκτυο, προσφέροντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να παρακολουθείτε την απόδοση του συστήματος.

Συνολικά, το Hub αποτελεί ένα εξαιρετικά λειτουργικό και ευέλικτο εργαλείο για τη δημιουργία ενός έξυπνου οικιακού συστήματος. 

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ RDZ101ZB

Ο θερμοστάτης χώρου RDZ100ZB αποτελεί κομμάτι του οικοσυστήματος Connected Home της Siemens και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας δωματίου σε συστήματα θέρμανσης.

Έχει σχεδιαστεί για τον ακριβή έλεγχο της θέρμανσης σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κοιτώνες και άλλους τύπους κατοικιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ο RDZ100ZB ελέγχει τη θέρμανση απευθείας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ρελέ και με ασύρματη επικοινωνία με το Hub μέσω του δικτύου εξασφαλίζει αξιόπιστη σύνδεση και αλληλεπίδραση με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας μέσω του κόμβου δικτύου GTW100ZB.

Μπορεί να συνδεθεί σε εφαρμογή για κινητά Connected Home
(με δυνατότητα λήψης από το Google Play™ ή το Apple App Store®) για προηγμένες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση χρονοδιαγραμμάτων και η ρύθμιση παραμέτρων.

Η δυνατότητα έλεγχου δύο θέσεων ΤΡΙ με έξοδο OnOff παρέχει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες σας για θέρμανση και η ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου επιτρέπει αυτόματη προσαρμογή της θέρμανσης, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Το σύστημα προσφέρει αντιπαγετική προστασία, εξασφαλίζοντας ασφαλές και αξιόπιστο λειτουργικότητα